ЦСКА иска за Десподов почти колкото и за Каранга! Появи се клуб, готов да плати за разпилелия Адмира талант

ЦСКА Адмира 1рво (23)

ЦСКА е определил цената, срещу която ще се раздели с младата си звезда Кирил Десподов. „Червените“ са готови да стартират преговори с клубът, който извади 3,5 млн. евро за правата на национала, съобщава Блиц. За Фернандо Каранга „армейците“ бяха определили трансферна сума от 4 млн. евро.

На „Българска армия“ вече са получили две предложения, но не и на толкова висока стойност. Офертите от бивша съветска република и Турция са отхвърлени мигновено.

В края на миналата седмица обаче в битката за подписа на Десподов се е включил и трети играч, който е готов да се доближи максимално до трансферната сума, искана от ЦСКА. Става дума за отбор от Великобритания, който за момента изглежда като най-заинтересован да купи крилото на „червените“.

Дали това ще се случи е въпрос на догадки, но срещу Адмира Вакер вчера Десподов изигра един от най-силните си мачове с фланелката на ЦСКА – отбеляза два гола и изработи дузпата, от която Мауридес вкара третото попадение във вратата на австрийците.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ