Тотален абсурд! Не е истина как БФС прецака Локомотив Пд!

Локо Пловдив20

Мързел, безхаберие и липса на заинтересованост у чиновници от БФС са причината за забавянето на картотеките на новите футболисти от Локомотив Пд, твърди Марица. Както е известно, в първия кръг черно-белите успяха да уредят с права за мача срещу ЦСКА единствено Искандар Джалилов от чужденците. Останалите нови стискаха палци на съотборниците си от хотелските стаи в Пловдив.

От Лаута още миналата седмица са изпратили всички необходими документи в централата. Чиновниците на Борислав Михайлов обаче не са успели да се свържат със съответните федерации, за да вземат разрешителни от тях. През тази седмица от Лаута са натиснали международния отдел и трима от новите са получили жълтите си карти. Това са Милош Петрович, Вилим Посинкович и Йосип Томашевич. От тях под въпрос за неделния мач срещу Славия е единствено Томашевич.

Днес ще стане ясно дали треньорът Бруно Акрапович ще може да използва Димитър Илиев, чиято жълта карта до снощи не бе пристигнала.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ