Георги Самуилов подготвя напускане на Ботев Пловдив!

7 Dni Sport12.01.2020
георги самуилов

Водещият се за собственик на Ботев Пловдив Георги Самуилов подготвя напускане на клуба, научи ексклузивно 7DniSport.bg.

Олигархът никога не се е вяствал на мач на жълто-черните, а феновете на клуба стенат то безкрайните му лъжи. Неслучайно вече виждат в собственика на „Инса Ойл“ новия Димитър Христолов.

Самуилов е трябвало да изчака да минат местните избори, които да посрещне с обещания за нов стадион, за нова селекция и т.н., а след това да прави каквото иска. Той е бил готов да се махне веднага след това, но под натиска на корпулентен бизнесмен е отложил решението си за тази година.

В последните седмици, особено, след като Общината развали концесията за „Христо Ботев“, срещу Самуилов се надига огромно протестно мнение сред феновете на Ботев. Очаква се олигархът да го използва, за да се оттегли от Ботев. Преди това обаче трябва да продаде двете звезди на „канарчетата“ – Тодор Неделев и Кристиян Димитров. След като прибере парите от тях и избие досегашните си вложения, Самуилов ще напусне Ботев.

Припомняме, че бизнесменът, който заедно с петролния бос трябваше да управлява Ботев – Румен Чандъров, също използва брожение сред запалянковците, за да се оттегли от клуба.

ОЧАКВАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ПОДРОБНОСТИ В 7DNISPORT.BG!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ