Левски предложи договори на трима

7 Dni Sport24.10.2019
холмар ейолфсон хали тиам левски

Ръководството на Левски е предложило нови договори на трима футболисти, чийто контракти изтичат през лятото. Става дума за Хали Тиам, Живко Миланов и Станислав Костов. Очаква се до края на месеца триото да подпише нови контракти, пише „Меридиан мач“.

В същото време други трима играчи все още не са получи оферти за нови контракти. Двама от тях са със статут на твърди титуляри – Мартин Райнов и Милан Миятович.

Последният няма паспорт от ЕС и това прави положението му на „Герена“ несигурно, след като БФС забрани по родните терени да играят вратари, които не са от Европейсикя съюз. Промяната влиза в сила от новия сезон.

Филипе Нашименто също не е получил предложение за нов договор. Португалецът взима сериозна заплата и бъдещето му на „Герена“ не е сигурно, въпреки че в последно време се представя на ниво.

Все още не са водени разговори и с юношите на клуба Ивайло Найденов, Атанас Кабов и Илия Димитров, които имат договори с Левски до лятото. Последните двама за момента са преотстъпени на елитния Витоша (Бистрица).

One comment

  • Victor Mayer

    24.10.2019 at 11:39

    Да не предложиш договори на Миятович и Нашименто и да ги изпуснеш без да им вземеш и 1 лев, е углавно престъпление спрямо Клуба. Да се надяваме, че е само слух…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ