Гриша Ганчев с телевизионно интервю, разсипа сектантите от БФС

7 Dni Sport16.10.2019
гриша ганчев

„Държавата си отвоюва футбола и сега го очакват по-добри дни.“ Това заяви един от собствениците на ЦСКА – Гриша Ганчев. Пред камерата на БНТ той коментира и поредицата от скандали след мача на националния отбор срещу Англия.

Гриша Ганчев: Аз мисля, че това е много добре за футбола. Това беше, как да кажа. Нямам и думи да се изразя за тази секта там горе. Алкохолизирана секта, затворена. Там не може да се пипа. То по-лесно е да влезеш в Светия синод, отколкото там. Браво на Кралев и на Борисов, че го решиха, защото това се държавници. Те отвоюваха футбола за държавата, защото без значение кой дава пари за клубове и за това, и за онова. Тая секта вече не мисля, че ще се появи нова такава. Ще почнем пак от нулата и полека, полека си мисля, че ще си възвърнем средноевропейското ниво. Трябва да се вкарат правила и да се почнат това, което се борихме на времето аз и Наско Сираков, ние заради това и напуснахме, задължително да се направят рестрикции, да почнат да се налагат млади футболисти, задължително да играят и полека, полека ще станат работите.

Той заяви, че не се интересува от това кой трябва да стане новия президент на БФС. Въпросът е да спазва правилата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ