Смях! Бесни фенове на Ботев издирват наместника на Самуилов, той се изниза анонимно покрай тях

7 Dni Sport01.10.2019
еролин кючуков

Собственикът на Ботев Пловдив Георги Самуилов свика спешен борд на директорите само 24 часа след като се завърна в България от бизнес дела в чужбина.

Бизнесменът е насрочил срещата за 10:30 часа тази сутрин,информира Plovdivderby.Не е изключено след нея той да се види и със старши-треньора Желко Петрович, спортния директор Адалберт Зафиров и наместника си Еролин Кючуков. Триото вероятно ще трябва да отговаря пред шефа си, защо се е стигнало до тук.

Припомняме ви, че онзи ден пред фенове на Ботев Пловдив Зафиров и Петрович излязоха с коренно различни версии за провала на селекцията. След като черногорецът разбра за изказаната версия от Зафиров, която коренно се различаваше с неговата, наставникът видимо се ядоса.

Бургаският наместник на Самуилов Еролин Кючуков пък, използва това, че голяма част от феновете не знаят дори, как изглежда и успя да се изниже без да му се налага да дава обяснение пред побеснялата тълпа, която искаше оставки.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ