Може, бе, този Берое може! Но трябва да си повярва, че може!

7 Dni Sport01.10.2019
13

Да си фен на Берое вечерта на неделя, 29 септември 2019 година е било невероятно изживяване. Защото в този ден, някъде около 22:30 часа, се чу последният съдийски сигнал на мача с ЦСКА и старозагорци ликуваха.

Срещу ЦСКА, треньорът Александър Томаш взе правилните решения. Не е лесно да оставиш на пейката Мартин Камбуров, който преследва вечния голов рекорд на Петър Жеков, но той го направи в името на общото благо. Тимът му бе дисциплиниран и си заслужи успеха. Да, Берое е имал далеч по-силни мачове срещу червените, но все нещо не му стигаше да стигне до победата. Сега наставникът направи така, че каруцата му да не бъде обърната от някое малко камъче.

Така за малко повече от месец и половина Берое на Томаш победи грандовете у нас – наложи се с 3:1 над Левски на „Герена“ на 10 август. Берое е силен, но просто му трябва повече увереност и постоянство. Само така ще може да изпълни целите, които си е поставил.

Интересното е, че на същия стадион „Берое“, Томаш вече бе надвивал ЦСКА с 1:0, но с Верея – на 6 август 2016-а. Поражението на червените бе предвестник, че при тях се задава треньорска рокада и Христо Янев ще се раздели с поста си. Ще се случи ли същото и сега?

ТЕМА СПОРТ


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ