Г-н Самуилов, проумейте го, Ботев не е кофраж и арматура, а вяра и любов

георги самуилов

Георги Самуилов е къде случайно, къде насила попаднал човек в Ботев Пловдив. И колкото повече се държи като такъв, толкова повече „жълто-черните“ ще затъват. То не, че има накъде от това предпоследно място в Първа лига, но нейсе.

За олигарха, който не се посвени да опъне софри с кебапчета и черен хайвер в Античния театър, Ботев е малко кофраж и арматура за стадиона, плюс детектор за персонала. Просто една от многото му фирми.

При това май най-досадната. Защото в петролния си сектор Самуилов решава всичко сам. Във футболния такъв се е доверил за съветник на някакъв бургаски футболен турист, само защото жена му някога му е била (май) от полза за някакво дело. И е дал футболните дела на друг такъв – Адалберт Зафиров, защото жена му е една от секретарките на Бойко Борисов.

Г-н Самуилов, сложете ръка на сърцето и признайте в коя друга ваша фирма има толкова хора, кацнали на ръководни постове с парашутните гащи на съпругите си!?

НЯМА!

Защо тогава правите това с Ботев?

Започвате да приличате на Димитър Христолов. У онзи поне имаше тръпка и така и затри Ботев – с ентусиазъм. На вас ви е очевидно досадно даже на мач да отидете. Защо тогава се хванахте с този велик отбор? Ясно е, че е заради няКОЙ или няКОИ. Ясно е, че точно преди избори няма как да си тръгнете. Ами тогава да си тръгнат некадърниците, дето изпоназначихте в Ботев. С тях взехте отбор, който беше носител на купата. Днес имате отбор, който е предпоследен в Първа лига. След друг правителствен такъв. Срамно е.

Хората искат 100 дни кредит на доверие. Последните ви 100 дни в Ботев са краят на доверието във вас. Отстраняването на Николай Киров, назначаването на човек, който НИКОГА не е бил старши-треньор за сезон, поверяването на клуба в ръцете на лимитирани хора като Еролин Кючуков и Адалберт Зафиров, идиотската селекция по клипове във Фейсбук, детектор на лъжата…

Г-н Самуилов за всичко това сте виновен вие. Защото го извършиха назначените от вас хора.

Ама ще строите стадион… Време е да разберете, че Ботев не е кофраж и арматура, а вяра и любов. При вас тези последните две неща ги няма. Лошото е, че ги убихте и у феновете.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ