Неочаквано бързо! Гриша Ганчев лично обяви кой ще бъде утре треньор на ЦСКА

7 Dni Sport30.09.2019
Гриша Ганчев

Люпко Петрович снощи записа първа загуба като треньор на ЦСКА. „Червените“ отстъпиха с 1:2 при гостуването си на Берое в Стара Загора. „Армейците“ са на четвърто място във временното класиране на шампионата с 19 точки след 11 мача. Лидер е Лудогорец с 27, а втори е Левски с 26. Пред ЦСКА е и Локомотив (Пловдив) с 20 точки и двубой по-малко. Днес „смърфовете“ гостуват на Витоша (Бистрица).

Самият Петрович заяви, че бъдещето му не е ясно, защото предстои да се срещне със собственика на клуба – Гриша Ганчев. ТОПСПОРТ попита именно бизнесмена дали сърбинът ще продължи да бъде треньор на ЦСКА.

Да, Петрович остава треньор на отбора„, бе краткият отговор на Ганчев.

Със сигурност ще има дълъг разговор с футболистите на „армейците“, които не показват очакваната игра и резултати от началото на сезона. В следващия кръг ЦСКА приема Витоша и победата над последния в класирането е задължителна. На „Армията“ ще вземат бързи мерки слабото представяне срещу Берое да не се повтори. Има много мачове до края на сезона и време тези 8 точки изоставане от първия да бъдат наваксани, вярват хората в клуба.

2 comments

  • Yulian Milev

    30.09.2019 at 16:41

    Скоро на стадиона ще си бъдат само футболистите и ръководството на отбора.

  • Александър

    01.10.2019 at 6:53

    Голяма грешка прави Гриша Ганчев да се довели на сърбина този не става за тренрюр по-добре Стамен Белчев да бе ще тренрюр ЦСКА ще се да е на първа позиция с тази офанзива кадето играят играчите няма да стигнат до никъде да же няма да се очудя ако паднат от Витоша с тази игра Доли не се знае дали даже ще бъдат в челната шестица слет края на сезона

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ