Ники Александров: Люпко Петрович остава в ЦСКА, пада главата на Тиаго

7 Dni Sport30.09.2019
Тиаго Родригес

Сериозни мерки предвижда ръководството на ЦСКА по повод слабата игра на отбора в Стара Загора, първата загуба там от 29 години насам и вече сериозното отдалечаване на тима от челните позиции в лигата.

Индикациите обаче сочат на този етап гнева да бъде насочен към част от футболистите, не към старши треньора на ЦСКА Люпко Петрович. Твърде вероятно е да бъде потърсен начин да се стигне до раздяла с играчи, които по преценка на ръководство и треньорски щаб не показват играта, която е необходима за отбор като ЦСКА.

В употреба вероятно ще влезе футболния термин „рязане на глави“, което може да означава тази крайна мярка.

Въпреки нееднократните скандирания на публиката на „червените“ вчера на стадиона в Стара Загора, призоваващи сръбския наставник да се оттегли, собственика на ЦСКА Гриша Ганчев засега не смята да предприема подобен ход.

Голяма е вероятността Тиаго Родригес да бъде една от първите жертви на спортно-техническата чистка, която се задава на „Българска армия“. Португалецът разочарова за пореден път от началото на този сезон, въпреки, че в последните мачове отново му бе даден шанс, твърди близкият до ЦСКА журналист Ники Александров.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ