Владо Николов в невиждана атака срещу Инженера и федерастите! Никой не им е казвал това!

7 Dni Sport27.09.2019
Владо Николов Волейбол мъже Левски Миньор Перник (18)

Волейболната легенда и бивш капитан на националния отбор Владимир Николов е категоричен, че на мястото на Силвано Пранди е щял да подаде своята оставка.

Треньорът на Левски коментира събитията около държавния тим след отпадането на 1/8-финал от Европейското.

Ръководството на федерацията се събра да обсъди евентуални мерки. Решението бе Пранди да остане селекционер, но да върне в отбора състезателите, от които се лиши след Лигата на нациите – братята Георги и Валентин Братоеви, Николай Николов и Николай Учиков.

„Вероятно, да“, бе отговорът на президента Данчо Лазаров на въпрос дали, ако не се съгласи, Пранди ще бъде освободен. Италианецът със сигурност няма да приеме ултиматума.

„Решението на федерацията е абсолютно неуместно. Силвано е преценил да не взема тези хора и е имал някакви основателни причини. Ако бях на негово място, щях да подам оставката си. Знаете ли как се работи в такава ситуация? Като поставяте ултиматуми, вземете вие хората и ги тренирайте“, изригна Владо Николов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ