Мениджърът на Кешерю: Домусчиев го обича, ще са заедно до пенсия!

7 Dni Sport17.09.2019
Септември Лудогорец (10) Кешерю

Клаудиу Кешерю почти сигурно ще се пенсионира в Лудогорец. 33 годишният голмайстор дойде в Разград през септември 2015-та година и още в дебюта си вкара два гола за победата на орлите над Пирин в Благоевград.

Кешерю имадоговор с Лудогорец до 2020-та година, но според мениджърът му Богдан Апосту двете страни започват преговори за нов договор.

„Клаудиу може да отиде в други шампионати, но не иска, защото вече няма финансова мотивация. Спечелил е достатъчно пари, за да си позволи свободата да избира къде да играе. За него оферти не липсват, включително и това лято. Имаше предложение от Трабзонспор, но той не искаше. Клаудиу има изключително утвърден статус в Лудогорец. Вероятно ще остане в клуба, докато се пенсионира. Собственикът там наистина го обича. Той е един от важните играчи, като член от семейството на Лудогорец е. И това вероятно е една от причините той да иска да се пенсионира там независимо още колко време ще играе – година, две или три. Той чувства, че още може да играе на високо ниво“, коментира Апосту пред ProSport.ro.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ