Гонзо каза на Балъков кои от Локо да викне и отсече: Люпко е вълка на ЦСКА

георги иванов гонзо

Новият спортен директор на Локо Пловдив Георги Иванов призова Красимир Балъков да повика в националния тим за евроквалификацията с Англия на 7 септември Димитър Илиев и Бирсент Карагарен.

„Покана за Митко Илиев от националния отбор е задължителна. Убеден съм, че ще я получи. Той е от играчите в първенството, който показват качества, които трудно можеш да забележиш в другите футболисти. Имаме пълно право да претендираме селекционера Красимир Балъков да го извика. А и не само него -същото се отнася и за Карагарен, който прави много добри неща“, каза Гонзо.

Иванов похвали и треньора на ЦСКА Люпко Петрович – той първо му бе наставник при сините, а след това и Гонзо го назначи за такъв на Терена“ през 2016 година. „Люпко още с идването си в Левски през 1999 година промени целия манталитет в клуба. Преди него не можехме да елиминираме съперник, а след това бихме последователно АПОЕЛ, Хайдук и направихме равен с Ювентус. В негово лице ЦСКА има вълк. И точно заради Петрович ЦСКА ще бъде доста сериозна конкуренция на Лудогорец този сезон. Люпко е богатство за нашия футбол“, заяви Иванов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ