Георги Иванов с удивителни думи за Левски, Хубчев и Павел Колев

Павел колев Левски Лудогорец 2

Георги Иванов бе официално представен за шеф на черно-белите и първото му официално изпитание с Локо Пд е срещу бившия му клуб Левски.

„Винаги има емоции, когато срещам този отбор. Моето настояще, а и бъдеще обаче е свързано с Локомотив. Искам да бием, но пожелавам и успех на Левски в бъдеще. Убеден съм, че този клуб ще се развие, защото в него работят сериозни хора – Петър Хубчев и екипът му, Павел Колев, който познавам от 20 години. Те ще доведат Левски до ниво, на което всички да го харесват и да се съобразяват с него. Левски е фаворит срещу всеки“, заяви пловдивчанинът.

„Локомотив, на базата на игрите, които показва в последно време, съм убеден, че може да се противопостави. И за нас като ръководство е важно отборът да играе добре, а ако може, да победи или да направи равен. Ако играеш добре, изградиш стил и си последователен, рано или късно резултатите ще дойдат. Ще играем футбол, пък да победи по-добрият“, сподели Гонзо.

 

СЛЕДИ ДЕНЯ НА ЛЕВСКИ С НОВИЯ УЛТРАСИН САЙТ – ТУК

 

„Дали трябва да се притеснява Локомотив от нещо? Левски в момента е изправен до стената заради неубедителните игри, които има. Но това е опасен противник. Левски, ЦСКА и Лудогорец, когато са загубили позиции, са двойно амбицирани. Сините са опасни. Ще подходим отговорно, за да направим добър мач“, добави легендарният №9.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ