Легендарен капитан на волейболните национали разсипа федерастите на Лазаров: Фатално е…

10

Бившият капитан на националния отбор Николай Иванов стана поредната легенда на „трикольорите“, която удари шамар на федерастите. Според брилянтният разпределител е погрешно в централата на Данчо Лазаров да си мислят, че като държавата им купува домакинства, спортът върви напред.

„Няма да е фатално, ако не се класираме за олимпиадата, казаха го и от ръководството на федерацията. Все пак само 12 отбора могат да вземат участие на континентален принцип. Европа е ощетена, това е факт. Фатално ще бъде, ако продължим по този начин, да живеем в заблуди, че домакинствата ще развиват нашия волейбол. Домакинствата на различни турнири са хубаво нещо, не трябва да се отрича това, но за да се стигне до тях, всичко трябва да функционира както трябва. Здрав фундамент, последователност и принципност“, категоричен е Николай Иванов.

Припомняме, че държавата пръсна в последните години близо 10 милиона лева, за да подсигури на федерацията по волейбол престижни домакинства, но въпреки това под старческо-неграмотното управление на Данчо Лазаров този спорт върви стремглаво надолу.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ