Голямо признание за ЦСКА от бившия треньор на Вердер Скрипник: Трябва ни друго ниво, за да ги бием

виктор скрипник

Старши треньорът на Зоря Луганск Виктор Скрипник заяви днес, че не може да свикне с празните трибуни в Украйна и трябва неговия отбор да надскочи себе си, за да отстрани ЦСКА. Той говори пред колегите от Футбол 1/2 в Украйна.

„Скрипник работи в Зоря от два месеца и е впечатлен от футбола в Украйна. Той обаче не може да свикне с едно нещо – празните трибуни“, се казва в материала. „За футболистите са важни привържениците и добрата атмосфера. Така те разбират за какво тренират и за какво играят“, заявява бившия треньор на Вердер.

„ЦСКА няма да дойде, за да ни подари победата. Разбира се, те искат да ни докажат, че могат да ни отстранят. Точно като нас. Трябва да преминем на друго ниво, за да победим такъв отбор“, допълни Скрипник.

„Опитвам се да бъда отворен, честен с футболистите. Казвам, че екипът първо трябва да съществува в съблекалнята, след което всичко това автоматично се прехвърля на терена. Струва ми се, че думите ми достигат до хората и те виждат тази работа и нашите резултати на терена“, казва още треньорът на Зоря.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ