Сега разбрахте ли защо медиите на Киро и чорбари с капаци пробваха да изгонят Люпко от ЦСКА?

5

Люпко Петрович и на 155 години ще е треньор! Защото е роден да бъде такъв. Ама бранел се, ама нямал офанзивна мисъл, ама незнам си какво, но…бие дедото, или поне не пада.

На ЦСКА му трябваше такъв човек. Не сега, а когато си тръгна Ел Маестро. И днес ЦСКА щеше да е шампион и носител на купата. Вместо това Любо Пенев опука и двете в мачовете с Ботев. От неможене.

Душманите на ЦСКА знаеха, че Петрович не е техния човек. Защото където и да е отишъл НЕ СЕ Е ПРОВАЛИЛ! Псува, бие, рита, гали, глези, помага, обяснява, нагрубява, но вдига отборите си. Както сега се случва с ЦСКА. Бие с половин на нула, пада с 0:0. И „армейците“ се надигнаха. И у нас, и в Европа.

Сега стана ли ви ясно защо медиите на Киро провокираха чорбари с капаци да започнат Велика Отечествена Война срещу Люпко? Защо бранят Бодуров? Защо жалят за Пинто? Защо тъжат за оня реснак, дето даже не са виждали. Искаха Дедо далеч от ЦСКА.

Знаете ли какво щеше да се случва в момента на „Армията“ след отпадане от Осиек и погром в Разград? С парите на Кирцата и глупостта на част от червената общност може би дори Гриша Ганчев щеше да си стяга багажа. А след него кой да дойде? Някой, който ще играе по свирката на тези, дето гонят днес Люпко.

Петрович излезе днес срещу Лудогорец за 7-и път. Като треньор, като консултат, като…Петрович! 2 победи, 5 равенства и НИТО ЕДНА ЗАГУБА! Кой треньор има това? Кой треньор толкова е мъчил Разград? Кога ЦСКА е стоял толкова добре в Делиормана колкото тази нощ?

Все въпроси, на които чорбарите с капаци трябва да си дадат отговор. И да не чакат такъв от медиите на Киро. Те са толкова жалки, горките. Жалят за Бодуров, дето е спечелил с ЦСКА две калъфки. И не обелват нито дума за далеч по-големия скандал с Марселиньо, дето 9 години носи Лудогорец и Домусчиев на гърба си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ