Фенове на ЦСКА сеят гадна отрова и режат с тъп нож душата на „армейците“

7 Dni Sport06.08.2019
85

Не знам какво е станало с огромна част от привържениците на ЦСКА! Откога резултатът не е най-важният?

Какво искат те от отбор в най-слабото в нормална Европа първенство? При това и най-нечестното! Националния го бият като маче от дирек. Единият от грандовете може да падне с 0:4 от всеки 11 на бърза ръка събрани любители. Т.нар. шампион получава даром по 20 точки на първенство.

ЦСКА е все още средно европейско отборче, а отстранява далеч по-скъпи отбори в елитни футболни първенства. ЦСКА има карма, каквато нито един друг наш отбор няма. И успява напук на всичко. Всеки успех на ЦСКА се неглижира, всеки неуспех се осмива. Чета текст за средняци и импотенти. Но той не е за отбор, претърпял исторически и истерически позор от ларнакско тимче, а за ЦСКА, отстранил елитен тим на световния вицешампион.

 

СЛЕДИ ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ В ЦСКА В НАЙ-НОВИЯ ЧЕРВЕН САЙТ – ТУК

 

И ако на оплювания от чужди мерзавци се свиква, охрачвания от свои привърженици са гадна отрова! Именно те след Черна гора сложиха начало на миникризата, от която само Люпко и цесекарската карма помогнаха да се излезе.

Сега след тъпия мач с единия изпадащ, играл на кръв и до кръв, пак привържениците режат с тъп нож душата на ЦСКА и са на път да предизвикат максикриза. А ни предстоят ужасно тежки 3 мача за 7 дни, които са критична точка, след която ЦСКА може да се срине в пропастта и да опропасти поне полусезона, а може да разпери криле за нов полет.

Не знам как им се вдига ръката на толкова много привърженици да хвърлят гаден и кален камък срещу отбора точно сега!

НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИ

ексдепутат, професор, привърженик на ЦСКА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ