ЦСКА излиза на плажа в Несебър, ще мери сили в уникален турнир с награден фонд

7 Dni Sport02.08.2019
ЦЕЦО

Възроденият хандбален отбор на ЦСКА ще е сред участниците в първото издание на турнира „Несебър Бийч Къп“, който ще се проведе навръх националния празник 6-7 септември.

В надпреварата освен „армейците“ ще се включат още домакините от ХК Несебър, плюс елитните Габрово и НСА.

„За първи път се провежда подобен турнир у нас с награден фонд. Засега сме решили той да е 2 000 лева, но сумата може да претърпи и развитие, при интерес от спонсори. Задължително е да има такъв фонд, защото идеята ни е да превърнем надпреварата от следващото лято в международна и всяко ново издание да е все по-мащабно. Ще има доста изненади към зрителите, включително и шанс да сформират свой отбор, който да излезе в демонстративен мач срещу състав на ВИП-личности“, разкри президентът на ХК Несебър Цветан Стойков (на снимката).

Официалните двубои от надпреварата ще са на 7-и септември на плажа на базата на НСА в Несебър.

Самият празничен уикенд, освен на хандбалната надпревара, ще бъде посветен и на деца от програмата „Зависими от спорт“, която се реализира от несебърския клуб със съдействието на Министерство на спорта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ