Бивш играч на ЦСКА изчетка феновете и каза нещо много важно за Ганчев

ЦСКА - Етър, контрола, Данте Стипица

Доскорошният играч на ЦСКА Данте Стипица се изказа много ласкаво за феновете на „армейците“, но не и за самия отбор. Според хърватина, който бе потърсен от местните медии заради предстоящия сблъсък с Осиек, „червените“ биха били едва в Топ 5 на местната лига.

„Привлякоха ме за първи вратар, но така и не получих шанс. В края на сезона ми дадоха документи, че съм свободен. Не всичко зависи от нас, но вярвам, че всичко се случва с определена причина. Сега съм много щастлив в Полша. Осиек се подсили сериозно през лятото и мисля, че е силен отбор. ЦСКА ще му бъде страшно сериозен съперник. И те се подсилиха със сериозни имена. Доведоха шотландец от Селтик, ирландец, англичанин, италианец от Румъния.

Докато играех там, имаха много българи, а спортният директор доведе много бразилци и португалци. Сега имат нов директор, който отвори нов пазар и взимат играчи от Шотландия и Англия. Всичко се одобрява от шефа Гриша. Не знам точно с какво се занимава, но има много успешен бизнес. Той е от много време в българския спорт и самият е бил спортист. ЦСКА ще бъде в горната половина на хърватското първенство, сред най-добрите 5 отбора. Имат отлична публика. Докато бях там, не е имало инциденти, но са фанатици“, каза Стипица.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ