Стоичков тропна по масата и отсече: ЦСКА ще има нов стадион

Стоичков автографи златна топка 5

Христо Стоичков гарантира, че ЦСКА скоро ще има нов стадион. Камата гостува на червения фенклуб в Панагюрище, където даде много автографи на своята биография „Историята“. Феновете го посрещнаха с хляб и сол, дарявайки го с черешовото топче и знаме с надпис „Свобода или смърт“.

„Като малък мечтата ми беше да играя в „А“ група и ЦСКА ми даде тази възмоност – започна Стоичков. – Кръвта вода не става, сърцето ми винаги ще е червено. ЦСКА ме направи личност, футболист и винаги ще съм признателен. Знаете през какво мина клубът. Преди няколко години дадох името си, за да може ЦСКА да се върне на местото си. Подкрепяйте отбора, както аз го правя от много далече. Заради вас станах такъв, какъвто съм. ЦСКА нов стадион ще има! Никой няма да къса детелинки, няма да реже дървета! Каквото искат да си говорят разни архитекти. Ще говоря и с Гриша Ганчев. Това е пътят! ЦСКА трябва да има нов стадион и ви обещавам, че ще има“, каза Камата, цитиран от „Труд“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ