Италианци пак напират за талантлив защитник на Славия

славия-витоша10

Козенца пак иска централ­ния защитник на Славия Андреа Христов. Това обявиха медиите в Италия. В края на юли ще има среща в Милано между представители на бра­нителя и старши треньора на тима от Серия Б Стефано Тринчера, това разкри пред ti-focosenza.it адвокатът на играча Пламен Пейчев.

Както е известно, през пролетта Андреа Христов бе под наем в Козенца, който за­върши на 10 място в Серия Б. Той записа само три мача сре­щу Беневенто, Пескара и Карпи, но въпреки това е оста­вил добри впечатления у Тринчера. Сега от Козенца отново искат играча под на­ем за още 6 месеца.

„В момента Христов е в Славия, но би искал да се върне в тима. Козенца не се възпол­зва от опцията да го откупи, а тя изтече на 15 юни. Момчето обаче остави вратата отворена. За това в края на юли насрочих среща в Милано с Тринчера, за да направим оценка на ситуацията за нов наем. Всичко обаче може да се развие и в последния ден от трансферния прозорец“, каза Пейчев. В първия кръг с Вито­ша роденият през 1999 г. бра­нител остана резерва.

От Италия в Славия това лято се завърна и нападате­лят Калоян Кръстев, който донесе победата над тигри­те с 3:2 на „Овча купел“. За по­следно той бе в Болоня.

„Калоян бе под наем в Боло­ня. Наш играч си е. Надявам се да направи още силни мачове и пак да излезе навън. След си­туацията със Синиша Михайлович в Болоня стана малко сложно. Мисля, че е добре, че се върна“, коментира прези­дентът на столичани Венце­слав Стефанов. Интересното е, че в началото на 2018 годи­на бе обявено, че Кръстев е подписал за 4 години с Болоня.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ