ЦСКА ще играе с бели екипи в Подгорица! Стотици феновете ще подкрепят на живо армейците

fb1fbf860e77bd2339edd9b03043aebc.image.960x720

СКА ще излезе в изцяло бял екип в реванша срещу Титоград, който е тази вечер от 21:30 часа. Това беше решено на техническата конференция преди мача. Домакините ще носят своя титулярен екип – изцяло червен, информираха от ЦСКА

„Градски стадион „Подгорица“, който ще приеме срещата от първия квалификационен кръг на Лига Европа, е с капацитет 15 000 места. Очаква се секторът за гости да посрещне стотици фенове на ЦСКА. Много привърженици пътуваха от България до Подгорица специално за двубоя, а в черногорската столица за мача пристигнаха и червени сърца от други европейски страни”, пишат още в официалния си сайт „червените”.

Четиримата съдии са от Кипър – Василис Димитриу (главен), Йоанис Лазару (първи асистент), Стелиос Никита (втори асистент), Йоанис Анастасу (четвърти рефер). Съдийски наблюдател ще бъде Карел Бохунек (Чехия), а делегат на двубоя е Мартинус Стуркенбум (Холандия).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ