Кметът на Кърджали: Днес ще се случи нещо паметно

15630210092

Кметът на Община Кърджали инж. Хасан Азис изрази своята благодарност на БФС за възможността тимът да домакинства в първия си исторически мач в елита. Очакваният с голям интерес мач от efbet Лига Арда – Ботев (Пловдив) е днес от 18:30 часа на стадион „Арена Арда“.

„Днешният мач на Арда 1924 в Кърджали в efbet Лига е мечта от близо 100-годишната история на футбола в града. Поколения кърджалийци са изключително щастливи, както и аз като кмет на Община Кърджали, затова че вече сме в елита на българския футбол.

Благодарни сме на БФС за възможността да бъдем домакини на първия ни официален мач в професионалния футбол.
Днес в Кърджали ще се случи нещо паметно, целият стадион “Арена Арда” е изкупен. На пълен стадион в efbet Лига е момент, в който Кърджали ще покаже своята подкрепа към своя любим отбор.

Отборът, който посрещаме днес има своите качества, очаквам и вярвам в подкрепата от 12 играч на Арда – публиката. Надявам се на спортменска игра! Пожелавам успех на Арда 1924!“, се казва в обръщението на Хасан Азис.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ