Потоп развали празника в Кърджали! Прекъснаха Арда – Ботев (Пловдив)

15630324942

Двубоят от първия кръг на между отборите на Арда Кърджали и Ботев Пловдив беше прекъснат поради изливащия се пороен дъжд над Кърджали.

В минутите преди началото на двубоя над югоизточния град се изсипа невероятен порой, който наводни терена за отрицателно време. Главният съдия Станислав Тодоров реши все пак да даде начален сигнал на битката, но само четири минути по-късно прекрати събитията на терена.

За толкова краткото време теренът се превърна в басейн, топката не можеше да се движи нормално и в крайна сметка арбитърът прецени, че най-важно от всичко е здравето на футболистите. Последва кратка дискусия с делегата на мача Райчо Райчев и мачът беше отложен.

Делегатът на БФС Райчо Райчев даде разяснение относно прекъснатата среща заради проливен дъжд над южния град.

„В утрешния ден двубоят ще стартира от 4-ата минута, срещата между Арда и Ботев Пловдив, ще се изиграе на 14 юли от 18:30 часа, най-важното е здравето на футболистите“, коментира делегатът на двубоя Райчо Райчев от Сливен.

Заради тежкия терен главния съдия на срещата Станислав Тодоров прекъсна двубоя в 4-ата минута, и той ще се доиграе в неделния ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ