Бодуров пропуска старта на ЦСКА в Лига Европа! От „Армията“ разкриха каква е причината

Левски-ЦСКА4 бодуров

ЦСКА ще излезе на терена срещу черногорския „Титоград“ в мач от първия предварителен кръг на Лига Европа без капитана си Николай Бодуров. Това потвърди главният мениджър на тима Стойчо Стоилов в предаването „Тази сутрин“.

Опитният защитник е останал извън групата за днешната среща, тъй като пропусна голяма част от подготовката за новия сезон.

Бодуров се контузи в края на изминалата кампания, като пропусна и решителния мач на „червените“ с „Лудогорец“, завършил 0:0, и дербито с „Левски“. Тогава се появиха слухове, че той е в конфликт с ръководството и иска да напусне, но самият футболист ги отрече.

Стоилов сподели, че причината за отсъствието на Бодуров е в това, че той е пропуснал близо 1/3 от подготовката в Тетевен и Австрия преди новия сезон заради травмата.

Защитникът игра в контролата срещу „Вихрен“ Сандански, когато отборът за новия сезон беше представен пред фенове и журналисти, но явно за домакинството от европейските клубни турнири треньорът Добромир Митов и консултантите му Димитър Пенев и Люпко Петрович, са решили да не рискуват.

През последните 2 сезона Бодуров изигра 74 мача за „червените“, а феновете го определиха за най-добър за сезон 2018/2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ