Италиански нападател избра България! Левски изпревари ЦСКА за подписа на играча?

maxresdefault

Италианският нападател на Ботошани Диего Фабрини ще продължи кариерата си в България. Това обяви собственикът на настоящия му клуб Валериу Ифтиме. Той не уточнява името на новия клуб на футболиста, но предполага, че става дума за Левски. В същото време изданието „DigiSport“ се позовава на играчи на Ботошани и твърди, че Фабрини ще премине в ЦСКА.

„За Диего имаше интерес от Динамо (Букурещ) и той щеше да стане важен играч за отбора. За мое щастие Фабрини няма да отиде в друг румънски клуб. Поне така ми обеща. Според мен отива в България! Ако не се лъжа, в Левски. Така ми каза преди два дни“, коментира Ифтиме пред Telekomsport.ro.

“На 99% се бяхме споразумели с Динамо. Само трябваше да се подпише договор, но тогава нещата се обърнаха на 180 градуса“, признава агентът на играча Флорин Маня пред DigiSport.ro.

Изданието припомня информацията си от преди няколко дни, че повод за обрата е получена оферта от ЦСКА, която е по-добра от тази на Динамо (Букурещ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ