Часове преди дербито с ЦСКА! Треньорът на Левски с два варианта за защитата

Левски Черно море 2

Треньорът на Левски Ге­орги Тодоров има два вари­анта за защита в утреш­ното дерби с ЦСКА. Той е принуден да прави рокади в ариергарда заради черве­ния картон, който Деян Иванов получи при визита­та на Лудогорец (1:1). Ва­риантите за негов замест­ник са двама.

Първият е вместо него да започне Седрик Унтонджи. Френ­ският централен защит­ник се появи на терена ка­то смяна в Разград именно след изгонването на Ива­нов и се справи на ниво със за­дачите си. Другата опция пред Тодоров е да заложи на Мартин Райнов. Халфът вече на няколко пъти тази пролет бе преквалифициран и игра в средата на отбраната. Имен­но на тази позиция го използва вече бившият треньор на Лев­ски Георги Дерменджиев в пре­дишното дерби с ЦСКА (0:0).

В стартовата единайсеторка на тима ще се завър­нат Иван Горанов и Кали Тиам. Първият остана резерва срещу разградчани, а вторият въобще не бе в групата.

Вчера сините имаха възста­новяване след двубоя с Лудого­рец. Днес те ще проведат единствената си тактическа тренировка за мача с червени­те.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ