Слабата форма на Лудогорец може да доведе до нова треньорска смяна

Стойчо Стоев Левски Лудогорец 25

В средата на миналата сед­мица босът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази подкрепа към треньора на отбора Стойчо Стоев. Босът на клуба обаче не пропусна да отчете сериозния спад в представянето на тима. Стори го, преди разградчани да се изправят срещу Левски (1:1). В двубоя със сините в Разград тимът за пореден път разоча­рова. И то много сериозно. Така серията без шампионатен ус­пех набъбна вече на 4 мача след загубата на „Тича“ и равенства­та с Берое, ЦСКА и Левски. Игра­та никаква я няма, а смятаната за сигурна титла може и да се изплъзне в последния момент.

С такова представяне на от­бора Стойчо Стоев много трудно може да запази поста си, още повече пък ако не бъдат завоювани златните медали в първенството.

През последните месеци Илиан Илиев е получавал обажда­ния. Специалистът обаче е предпочел да остане на „Тича“.

Едно е ясно – играта и резул­татите на Лудогорец не корес­пондират на големите запла­ти, които се плащат в Разград. И няма да е никаква изненада, ако Лудогорец започне следва­щото първенство с нов треньор.

Предстоящата пауза ще е такава на промените в съста­ва. В тима ще бъде влята доста свежа кръв. Новите попълнения ще бъдат поне 4. Едно вече е си­гурно – конгоанският нападател Мавис Чибота. За двама от настоящия състав вече е ясно, че няма да продължат с тима – то­ва са бразилците Натанаел и Лукас Саша. Част от сънародници­те им могат да ги последват към изхода – Ренан дос Сантос, Рафаел Форстър…

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ