Венци Стефанов си пожела нов мач с Левски и отново скочи на Балъков заради националите

Славия Черно море 1 венци стефанов

Президентът на Славия Вен­цеслав Стефанов заяви пред „Те­ма Спорт“, че с предстоящия фи­нал за седмото място между бе­лите и болярите главният ме­ниджър на Етър и нов селекцио­нер на националния отбор Краси­мир Балъков се опитва да откло­ни темата за повиквателните за мачовете с Косово и Чехия. Веднага след като Бала обяви иг­рачите, членът на Изпълкома го атакува за мениджърски интере­си. Героят от САЩ 94 не му ос­тана длъжен и заяви, че Стефа­нов прави тези изказвания, за да нагнети напрежението преди финала за седмото място.

„С предстоящия сблъсък между Славия и Етър той отклонява темата от истината, която му казвам. Иначе е мач като мач. В него нека победи по-добрият. Аз му казвам истината, защото виждам какви поръчки се изпълня­ват. Зная кой е мениджърът, кои са футболистите… Извинявай, но играчи като… Не искам да ги изброявам, че ще свърша услуга на някого. Ще му кажа тези неща и в очите, разбира се. Но хората трябва да знаят. Оставете Чунчуков или Ради Кирилов защо ги няма. Аз говоря за доказани футболисти като Симеон Славчев и Георги Миланов. Георги Петков бил стар, на 42 години, ами него­вият вратар (б.а. – Христо Ива­нов от Етър), дето е на 37 годи­ни, той млад ли е? Вкара си не ав­тогол, ами супер автогол. Ами Исмаил Иса, той в Дунав не е титуляр…“, категоричен бе прези­дентът на столичани.

За битка­та за седмото място и евенту­алния бараж за Лига Европа той добави: „Тези два мача с Етър не са ни определящи. Нито клубът зависи от тях, нито бъдещето ни. Ако спечелим, добре. Ако ли не – няма драми. Аз съм казал на момчета­та, че тези два мача са си за тях. Те са си ги извоювали и да се за­бавляват. Дай Боже пак да игра­ем с Левски. Един мач е, нищо не се знае. Те и Ботев Пловдив ска­чаха и викаха: Ние сме новите носители и oп… вкараха им гол с пета“.

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков сподели, че двубоят днес няма да реши спо­ра. „Отиваме с ясното съзнание, че мачът няма да се реши още в София. Уважаваме и ценим всеки отбор, срещу който играем, но нашата цел е краен резултат, който да ни даде право на учас­тие в баража за Лига Европа. Най-важна за тези срещи е наст­ройката. Ще има ротации в със­тава, защото сме наясно, че ни чакат два тежки мача. Трябва да разпределим силите на футбо­листите за двата мача, за да имаме балансиран отбор и в две­те срещи“, каза Бала.

One comment

  • Иван

    20.05.2019 at 20:06

    Сигурно Чинчири му го е доверил!!!😂😂😂😂😂😂😂😂уу. Дебел смешник

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ