Шеф в Берое изрева от съдията: Ако наш футболист бе играл с ръка, щеше да свири 100% дузпа за ЦСКА

берое-цска1

Спортният директор на Берое Валентин Грудев обяви, че реферът Никола Попов е ощетил грубо отбора му при домакинската загуба с 0:1 от ЦСКА, отказвайки да отсъди дузпа в полза на заралии.

„За мен ситуацията с ръката е дузпа. Ако наш футболист бе играл с ръка по този начин, щеше да свири 100% дузпа за ЦСКА.

Гледах ситуацията и за мен има дузпа, но сме Берое. Винаги сме ощетявани, особено когато сме срещу грандовете“, заяви Грудев.

“Изцяло диктувахме събитията. Доволен съм от желанието и раздаването, търсеха изравняване момчетата, но за съжаление не се получи. За първи път виждам ЦСКА 75 минути да се защитава и да не излезе от наказателното си поле. Искахме да обърнем развоя, но за съжаление продължава тази 29-годишна серия да не успеем да ги победим в Стара Загора за първенство.

ЦСКА се защитаваше, имахме сигурно 10-12 удара, от тях 6-7 във вратата. Затворен отбор бяха, чакаха да си вземат мача, след като поведоха в резултата. Отдавам загубата на липса на шанс, можеха доста от тези хубави удари да влязат и щеше да е друго. Искаха момчетата да обърнат мача, но не се получи. След мача на Лудогорец съперникът беше мотивиран, но и ние бяхме два пъти повече“, допълни Грудев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ