Проблем в Левски! Турски клуб отмъква Ники Михайлов от „Герена“

Михайлов Славия Левски 39

Елитен турски клуб е по петите на Николай Михайлов, разкрива Дарик радио. Въпросният тим е сред първите десет в местната Суперлига, а според нашите източници емисари на отбора вече са се свързали с агенцията, която се грижи за вратаря.

Стражът на Левски от известно време работи с чуждестранна фирма. За интересите на софиянеца се трудят германец и англичанин, които вече са провели първи разговори с мераклиите от Турция.

Ники Михайлов има договор с Левски до края на месец май. В интервю пред Дарик радио юношата на „сините“ заяви, че иска да остане на „Георги Аспарухов“ и след края на сезона. „Аз го казах като подписах. Не съм дошъл тук за три месеца да изимитирам някакво присъствие и после да продължавам. В края на сезона трябва да седнем и да разговаряме. Естествено, че нямам нищо против да остана в Левски“, заяви тогава Михайлов, който със солидните си изяви на „Герена“ се завърна и в националния отбор, където впечатли в мачовете с Черна гора и Косово.

Вратарският въпрос се явява много важен за клуба от стадион „Георги Аспарухов“. Левски имаше много главоболия с играчите на специфичната позиция през месеците преди Ники Михайлов да се завърне. С игрите си той успя да спечели доверието и на претенциозната публика на Левски. Сега ръководството има думата, а появата на конкуренция не е добра новина за „сините“.

Тимът вече обяви раздяла с трима футболисти, които имат изтичащи контракти. Става дума за Кабрал, Яблонски и Цветкович. Случаят Михайлов обаче би трябвало да е по-различен.

One comment

  • RedFen

    09.04.2019 at 18:21

    Аз съм армеец,но харесвам Ники Михайлов и мога да кажа,че е най-добрия вратар в България. Добре ще е ,ако го продадат. Той ги извади последния мач !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ