На вниманието на ЦСКА, Левски и Ботев: В Славия се стягат да играят в Европа

7 Dni Sport09.04.2019
Славия Етър 12

Полузащитникът на Славия Славчо Шоколаров е уверен, че „белите“ могат да си извоюват място в Европа и през тази година.

В момента столичани заемат второто място в Група „Б“ на Втората осмица в Първа лига с актив от 35 точки, докато Локомотив (Пловдив) е първи с 37. В прекия двубой помежду им в предишния кръг, двата отбора не се победиха – 1:1.

„Отборът на Славия има сили и възможности отново да се класира за участие в европейските клубни турнири. Обстановката в клуба е нормална и спокойна. Работи се сериозно и смятам, че имаме шансове да играем в Европа.

Миналата година спечелихме Купата на България, сега не ни достигна малко срещу Лудогорец. Не играх срещу Локомотив (Пловдив) в последната среща заради наказание. Равенството 1:1, според мен, е реален. Ние имахме своите възможности, домакините също.

В нашия отбор се разчита на млади български талантливи футболисти, на които се дава път за развитие“, сподели Шоколаров пред „БНР“.

Интересното е, че единствения шанс на Славия да стигне до Европа е да победи на бараж един измежду ЦСКА, Левски или Ботев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ