От последните минути: Драмата на 15-годишно момиче върна Бербатов в национания отбор!

7 Dni Sport09.04.2019
Димитър Бербатов Книга5

Футболни национали и Димитър Бербатов се обединиха в кауза за спасяването на живота на 15-годишно момиче. Става въпрос за Йоана Евгениева Иванова, която страда от Сарком на Юинг – злокачествен тумор на меките тъкани, който е агресивен, но за щастие е открит навреме.

Лечението се провежда в Турция, където момичето е преминало 6 курса химиотерапия и лъчетерапия. Заедно с прегледите всичко това е струвало 60 000 евро. След  това и била направена успешна операция, която също е с цена 60 000 евро. До тук лечението излиза 120 000 евро, които за щастие са събрани и платени.

Плануваното цялостно лечение е 12 месеца. Остават още 6 месеца. В тях ще има още 12 химиотерапии, които ще струват още 60 000 евро.

20 000 лева вече има събрани в сметката.

В спасителната акция участват Димитър Бербатов, Кирил Десподов, Ивайло Чочев, Николай Бодуров, Станислав Костов, Страхил Попов, Ивелин Попов, Тодор Неделев, Пламен Илиев, Благой Макенджиев, Запро Динев, Христо Златински.

Те са помогнали на Йоана с пари или със свои тениски, които са предоставени на търг.

Ако някой има желание да помогне на болното момиче, това е дарителската сметка:

Първа инвестиционна банка

IBAN :BG06FINV91501317244595

SWIFT CODE: FINVBGSF

Йоана Евгениева Иванова

пейпал акаунт: [email protected]


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ