Любо изчетка здраво своите, попиля съдиите за спестени дузпи и картони! Чака да види извадил ли си е днес един рефер поука

Лудогорец - ЦСКА Купа (10)

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев похвали своите футболисти за играта и победата над Лудогорец, но не подмина да атакува съдиите.

„С много работа, както винаги, победихме. Момчетата показаха, че много добре разбират задачата. Пресирахме в различни зони според ситуацията от мача. Това ни е работата, получи ни се и съм много доволен от момчетата. Много добър мач. Трябваше да реализираме още от немалкото си ситуации, но добре, всичко е наред. Не успяхме просто да вкараме в головите ситуации, пазим ги за следващите мачове.

Гредата на Лудогорец? Най-вероятно дойде от засада 2-3 метра.

Футболистите отдавна разбраха начина на работа, стила на игра, методиката.

Агресия? Агресия имаше от четворката! Радвам се, че няма да свирят и в събота. Познаваме се вече с четвъртия от страничната линия (б.р – Драгомир Драганов, който ще е главен рефер на двубоя за първенство след 3 дни), дано си е направил поуката и знае кое е правилно и кое не. Малинов и Жоржиньо – дузпа! Вие как го виждате по телевизията?! Многократни нарушения за втори жълт картон подминати.

Ние и сега имахме психологическо предимствое, ние сме ЦСКА. И тази публика, тази подкрепа. Имаме възстановяване, ще се подготвяме два дни и в събота пак сме тук“, каза Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ