Голямо разкритие на Любо от Панчарево: ЦСКА тренира за провокациите на Лудогорец и съдията!

Любослав Пенев 1

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди двата мача с Лудогорец – по един за Купата на България и за първенство.

„Лясков е добре, Жеферсон наваксва. Имаме сигурност. Имаме и други опции.

Ние ще играем футбол и ще искаме да победим с футбол. Не знам идеите на противника, но това са нашите намерения.

Интересно съдийско назначение. Свири ни един мач, мина нормално. Но съм гледал и други мачове на ЦСКА в Рзград. Много двубои ЦСКА не е завършвал в пълен състав. Надявам се утре всичко да мине нормално и всичко да се реши чрез футбол. Дали се опасявам от нещо, или не, едва ли има значение.

Очевадно е, че имаме различни виждания за футбол с Ел Маетро и това как да стои един отбор. Това са същите футболисти отпреди 5-6 месеца. Аз ги водя от 2 месеца. Искам тези футболисти да играят по различен начин. Гледам, че публиката започва да се връща, увеличава се. Подкрепата е голяма. Какво повече да искат футболисти и треньори.

Целта е винаги да побеждаваме. Направили сме си изводите. Готови сме за битка и да посрещаме всякакъв вид провокация, откъдето и да било.

И двете срещи са важни. И не само тези две. И тези които предстоят са важни.

Лудогорец имат силни страни. Но не обичам да ги споделям пред вас. Това са жокери, които мога да дам на колегата. Знаем какво ни предстои. Имат нов треньор. Има промени, виждат се. Но ние се концентрираме изцяло върху това, което ние трябва да направим. Най-важно е ние какво и как ще направим.

Играчите трябва да бъдат умни. Не трябва да ги интересуват провокации. Това е до интелект на футболистите. Това е говорено, симулирано даже и на тренировки. Трябва да се интересуват само върху изпълнението на задачите си и как да победят“, коментира Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ