„Паненка“ реши морското дерби във Втора лига, талант на Черно море анти-герой за своите

1

Отборът на Поморие победи трудно с 1:0 Черноморец Балчик в среща от 22-ия кръг на Втора лига. Двата отбора направиха много здрав мач, с малко положения и пред двете врати.

Всичко по-интересно в срещата стана в последните 20 минути. Най-напред в 73-тата минута Николай Иванов от отбора на гостите получи два жълти картона само в рамките на три минути от рефера Димитър Димитров и остави своите с човек по-малко. Само 6 минути по-късно Начев фаулира Живко Илиев в наказателното поле, а от бялата точка Бекир Расим бе точен и донесе победата на Поморие. Той показа железни нерви и изпълни дузпата в стил „Паненка“. В последните три минути на Валентин Йосков, чийто права се държат от елитния Черно море, пропусна две много добри положения за гостите от Балчик.

Със спечелената победа днес възпитаниците на Радослав Боянов са на 6-та позиция в класирането с 32 точки, а Черноморец остава 7-ми с 28 пункта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ