Сринаха амбициите на ЦСКА и Левски за новоизгрялата звезда на Пловдив! Той и сам отряза „червените“ (СНИМКА)

Цска Ботев Пловдив 7

Един от най-котираните защитници в България през последния сезон Кристиан Димитров остава твърдо в Ботев още един сезон и няма да преминава в ЦСКА или Левски, твърди „Марица“.

Кристиан ще поиграе поне още един сезон в Ботев, за да повиши нивото си, играта сии цената си, след което може да се мисли за евентуален трансфер. Най-бероятно е обаче тогав той да надскочи нивото на родния шампионат и да си намери нов отбор в странство.

Има ли ЦСКА договорка с Ботев Пд за Кристиан Димитров – този въпрос беше зададен на треньора Любослав Пенев по време на пресконференцията му преди кръга през уикенда. Ел Голеадор не отговори пряко, но и не отрече.


Колаж: Marica.bg

„Няма да влизам в конкретика. Тиражира се доста информация, свързана с много клубове и играчи. Когато нещо стане факт, тогава ще го коментираме. Да, не е тайна, че наблюдаваме много футболисти, както от чужбина, така и от българското първенство“, заяви Пенев.

Също е и положението в Левски. Управата на сините сондира за евентуален трансфер през зимната пауза, но тогава шефовете решиха да инвестират повечко пари в купууването на Райнов от Берое, а за Кристина Димитров да се мисли след края на сезона. Докато се наумуват на „Герена“, от ЦСКА също се включиха в лова за подписа на защитника от Ботев. Източникът на „Марица“ разкрива, че Димитров е бил склонен да приеме офертата на червените, но в последния момент решил, че за кариерата му е по-добре да изчака с една година.

За тези, които не знаят Кристиан Димитров (27 февруари 1997 година) е юноша на Локо Пловдив. В началото на кариерата си започва като централен нападател, ной заради прекомерно високия си ръст се преквалифицира в централен защитник. Заради усета му пред кола явно Кристиан има вече три гола в актива си този сезон в Първа лига.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ