Класически Етър за ЧРД на Бала! Батрович изпусна 5 гола, големият „виолетов“ талант блесна с асистенция

Славия Етър 17

Етър спечели с 3:0 домакинството си на Верея от първия кръг в плейофната част от сезона в Първа лига. Болярите поднесоха най-добрия подарък на главния си мениджър Красимир Балъков, който днес навършва 53 години, с два гола на Велко Батрович и едно попадение на най-резултатния си футболист този сезон Даниел Младенов.

Батрович можеше да се превърне в абсолютен герой за „виолетовите“ реализирайки най-малко хеттрик, но на два пъти не успя да уцели добре топката и да стреля точно, а в други три ситуации ударите му бяха блокирани от вратаря Кристиян Кацарев или от защитник. Веднъж и гредата помогна на Кацарев, след като Артьом Артюнин отклони с глава центриране от корнер.

Много добре за Етър се представи 17-годишният флангови футболист Кольо Станев, а върхът в изявите му бе асистенцията за втория гол на Батрович. Младокът тръгна на рейд между трима от Верея в тяхната половина и със страхотен пас изведе черногореца в наказателното поле сам срещу Кацарев, а от там играчът с №10 нямаше как да сгреши.

Етър вече има 43 точки и е убедителен лидер в група А на втората осмица. Верея логично е на дъното с едва шестте си точки от началото на сезона.

Етър – Верея 3:0
1:0 Батрович (27)
2:0 Младенов (43)
3:0 Батрович (54)

Стартовите състави:

Етър: Господинов, Артюнин, Скерлев, Станев, Ал. Георгиев, Сърмов, Мане, Джамов, Батрович, Ив. Стоянов, Младенов

Верея: Кацарев, Д. Иванов, Желязков, Ив. Иванов, Весков, Корупис, Василиевич, Ризванович, Маламов, Рюстемов, Станчев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ