Раздираният от скандали Верея едва събра отбор за мача с Етър

Верея - Лудогорец (5) денислав станчев марселиньо

Верея все пак успя да събере достатъчно широк състав за днешното си гостуване на Етър в Първа лига. Двубоят на стадион „Ивайло“ започва в 17:30 часа.

Заралии ще бъдат изведени от новия си треньор Иван Вутов, който преди време работеше и за „болярите“. Старозагорският клуб претърпя сериозни промени, след като мнимите руски собственици се оттеглиха, а с тях си тръгнаха и огромна част от чуждестранните футболисти.

От стария състав остават пo-опитните Кристиян Кацарев, Иво Иванов и Станислав Маламов, както и Денислав Станчев, Бедри Рюстемов, Стилян Колев и Божидар Христов, пише „Тема Спорт“. Те попаднаха в групата.

Трима чужденци също са решили да продължат с Верея – Теофилос Курупис, Бранислав Василиевич и Хървойе Ризванович. Всички останали в групата са юноши – двама с фамилията Желязков, а също Веселин Весков, Нейков, Ганев, Денис Иванов, Петър Янков и Пламен Стоянов.

Етър пък ще заложи на експериментален състав. Официален дебют ще запише халфът Илия Джамов. Бранителят Кольо Станев за първи път в кариерата си ще е титуляр на „Ивайло“. Извън групата останаха висящите с картони Крум Стоянов, Руменов и Боджадж. Мачът ще се играе навръх рождения ден на Красимир Балъков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ