Двама от ключовите играчи на Лудогорец готови за дербито с ЦСКА?!

Пламен Илиев Левски Лудогорец 12

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев и централният нападател Якуб Швиерчок, могат да вземат участие в дербито с ЦСКА от Първа лига, което е на 6 април.

„Имам сведения, че те се възстановяват по-бързо от очакваното. Да не се ангажирам със срокове, но се надявам до десет дни, или две седмици, Пламен Илиев и Якуб Швиерчок да са в едно много добро състояние“, коментира треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев.

Българският национал и полякът се подложиха на операции заради проблеми с менискусите. Швиерчок контузи своето коляно в мача със Септември, спечелен с 6:0. В този двубой той вкара два гола. Пацо Тигъра пък пострада по време на лагера на националите преди квалификациите с Черна гора и Косово. Първоначалните очаквания бяха, че Илиев и Швиерчок ще са извън терените около 3 седмици, но ето, че отличната работа на лекарския екип на Лудогорец е напът да даде резултат.

Определено по-неприятната за Стойчо Стоев е липсата на Пламен Илиев, тъй като в момента ще трябва да се избира вратар измежду Хорхе Броун и младия Даниел Наумов. Докато все пак Швиерчок е с роля на резерва на голмайстора Клаудиу Кешеру.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ