Италиански сайт хвърли бомбата: ЦСКА си връща бивш играч, който чака пари от емблемата

българска армия

ЦСКА иска да осъществи изненадващ трансфер, твърди италиански сайт. Според „Mediagol“ столичани искат да върнат на „Българска армия“ уругвайския нападател Игнасио Лорес Варела, който се представя много силно в Пенярол.

Варела бе част от „червените“ през пролетта на 2013 година, когато пристигна под наем от Палермо. Преди това италианците го бяха пратили и в Ботев (Враца). 21-годишният тогава полузащитник записа 13 мача за ЦСКА и вкара един гол.

Варела се завърна в Италия и игра за Бари, Виченца, Варезе, Пиза и Асколи. Следва трансфер в настоящия клуб Пенярол, където кариерата му е във възход.

„Игнасио прави страхотен сезон и интересът към него е висок. Предвиждам завръщане в Европа, защото се харесва на много отбори. Сред тях е ЦСКА“, споделя мениджърът му Пабло Бетанкур.

Интересното е, че Варела е един от кредиторите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Той трябва да получи близо 133 000 лева, които трябва да бъдат разпределени от 8-те милиона за емблемата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ