Балъков разкри за разговор с Хубчев заради националния отбор, забърка имената на Реал и Барселона

петър хубчев красимир балъков

Главният мениджър на „Етър“ Красимир Балъков отрече отново пред медии, че може да стане селекционер на националния отбор.

„Разговори не са водени с мен и до ден днешен, така че няма такова нещо. Всичко е в сферата на спекулациите, защото нещата не са се променили“, каза гениалният ни халф. Той определи като саботаж тиражирането на подобна фалшива новина преди важния мач на националите срещу Косово.

„При всички положения не е било комфортно нито на състезатели, нито на треньорско ръководство, нито на мен беше комфортно“, призна Балъков. Той се чул с Петър Хубчев преди срещата от квалификациите за европейското първенство.

„Пожелах му успех преди мача и му казах да не обръща внимание на тези неща. Петър е един голям професионалист и до колкото е било възможно, го е направил, но все пак сме хора, не можеш да изолираш емоциите в една такава ситуация. Не му е било лесно“, коментира Балъков.

Попитан дали изключва възможността все пак да поеме националния тим Балъков отвърна: „Аз не изключвам възможността да поема и „Реал“ (Мадрид) и „Барселона“. Като треньор трябва да имаш всичко предвид, но какво ще стане в бъдеще, да се спекулира няма смисъл. Ако има някой ден нещо, свързано с мен, било то за който и да е отбор, национален или клубен, ще бъдете информирани много бързо.“

Той допусна, че името му е било замесено в опита за дестабилизация на националния отбор, на базата на добрите му резултати с „Етър“.

„“Етър“ играе хубав, стабилен футбол, претърпя едно голямо развитие. На базата на това моето име може да бъде замесено с всеки един отбор, но защо излизат такива спекулации в публичното пространство, нямам представа“, коментира Балъков.

На „виолетовите“ предстои доста интересна седмица, а навръх рождения ден на Бала излизат срещу „Верея“.

„Ако искат да ми направят подарък, няма по-добър подарък от една победа“, каза той.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ