Двама от Ботев аут за битката с Левски! Белия до последно чака добри новини за трима

Александър Тонев, Николай Киров Белия, Ботев Пловдив

Двама от играчите на Ботев Пловдив отпаднаха категорично от сметките на наставника Николай Киров за предстоящото гостуване на Левски в неделя. Това са крайният бранител Джонатан Перейра и новото попълнение Атанас Зехиров.

От ръководството на „канарчетата“ обявиха, че травмите на дуото са се оказали по-сериозни и те няма да са на линия за мача на „Герена“. Проблемът за наставника Николай Киров е, че още трима са под въпрос за голямото дерби на първия плейофен кръг в Първа лига.

С травми са Васил Шопов, Антон Карачанаков и Александър Тонев, чиито болежки обаче може и да отшумят до началото на двубоя и затова в лагера на пловдивския тим се надяват да успеят да ги вдигнат на крака до неделя.

От щаба на „жълто-черните“ разкриха още, че заради многото проблеми с контузени играчи пропадна и контролата с Асеновец. Тя трябваше да се състои днес, но беше отменена и играчите продължават с нормалния тренировъчен режим.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ