„Червен“ директор набеляза национали за нови попълнения, изгледа класическа победа

1

Директорът на школата на ЦСКА Пауло Кардозо изгледа двубоя на националите до 18 г. срещу Украйна в Благоевград вчера (3:0). Португалецът е пътувал с един от треньорите в школата на армейците. Двамата са наблюдавали изявите на част от талантливите родни юноши. В селекцията на Ангел Стойков има един футболист на ЦСКА – халфът Йоан Бауренски, който се появи в игра към края на срещата.

Кардозо вече е проследил десетки мачове от първенствата при подрастващите. Освен с методически указания към треньорите в ДЮШ на ЦСКА, той се занимава и с подбора на нови попълнения. Кардозо беше назначен точно преди месец – на 22 февруари. Ибериецът има над 20 години стаж в гранда Спортинг Лисабон, където е бил първият треньор на Кристиано Роналдо при юношите. Кардозо е работил на 5 континента – Южна Америка (Флуминензе), Африка, Азия (в саудитския Ал Алхи) и Австралия (в Мелбърн Виктъри).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ