Левски набеляза звезда на Ботев Пд, ще го взима за резерва на национал?

Данииел Кайзер

От „Герена“ следят ситуацията с вратаря на Ботев Пловдив Даниел Кайзер. Договорът на поляка с канарчетата изтича с края на сезона, а той още не го е продължил, пише „Тема спорт“. Преговорите между двете страни се проточиха доста време. Те на няколко пъти бяха близо до подпис, но в крайна сметка все още не са постигнали споразумение. Онзи ден спортният директор на пловдивчани Адалберт Зафиров разкри, че той и агентите му са получили последното предложение на клуба, на което все още нямат отговор.

Това, което може да откаже Кайзер от сделка със „сините“ е, че на „Герена“ той ще трябва да е резерва на родния национал Николай Михайлов.

Даниел Кайзер е роден на 23 февруари 1992 година, висок е 186 сантиметра. През този сезон той е несменяем титуляр. Не е пропуснал нито един шампионатен двубой – взе участие във всичките 26 срещи на тима, като в 11 от тях не допусна топката да премине голлинията му. Полякът пристигна при канарчетата през лятото на 2017 година. В първия си сезон изигра 10 мача за първенство, а в 26 бе на пейката.

През зимата Даниел Кайзер бе желан от шампиона Лудогорец. В един момент той бе считан за сигурно попълнение на разградчани. В крайна сметка обаче до сделка между тях и Ботев не се стигна. Орлите пък си осигуриха подписа на национала Пламен Илиев, когото привлякоха от румънския Астра.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ