СКАНДАЛЪТ НА ГОДИНАТА! Федерацията съблече националите голи като Петев

7 Dni Sport19.03.20190
България Канада волейбол световно 2018 (35)

Данчо Лазаров или вече е паднал в битка с годините, или подготвя нова грандиозна афера, която да му осигури пари за памперси за него и внуците!

7DniSport.bg научи, че има огромна опасност националите да останат голи и боси този сезон! Причината – поредният опорочен търг от федерастите.

В началото на март приключи наддаването за обличане на държавните тимове на България по волейбол. Участващи са „Спорт Депо“ с „Ереа“ и „Кей Дифюжън“ с „Асикс“. Най-важното условие, поставено от федерацията е най-ниска финансовата страна.

Както се вижда от протокола, качен на сайта на федерацията, безспорен победител с много по-добра финансова оферта е „Кей Дифюжън“, които и в момента обличат националите.

Това явно е объркало плановене на Данчо Лазаров, след като по нареждане на похотливия старик, лелките от комисията…отстраняват „Кей Дифюжън“. Причината – стринкиите искали националите да тренират с памучни тениски, а досега „Асикс“ е доставял полиестерни. Поради, което фирмата е отстранена! Това е меко казано идиотско, защото досега такава е била обществената поръчка – за полиестерни екипи за тренировка.

Сигурно е, че при това положение декласираната фирма ще обжалва развитието на поръчката. Ще се отиде най-вероятно на варинат „съд“, което ще върже ръцете на федерацията да подпише договор, с когото и да било. Това означава, че когато се съберат за първото си занимание, националите ще трябва да са голи и боси, защото федерастите няма какво да им дадат.

ОЧАКВАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ПОДРОБНОСТИ В 7DNISPORT.BG


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ