След повиквателната за националния: Цената на големият „червен“ талант наближи милион лева!

Цска Витоша Бистрица 2ро (7) Валентин Антов Наско Милев

Валентин Антов определено е модерното име в родния футбол. От два мача насам 18-годишният футболист е титуляр в състава на ЦСКА, а в понеделник той получи и дебютна повиквателна за националния отбор на България от селекционера Петър Хубчев, като преди това дори нямаше мач за младежкия ни тим. Възходът на Антов, който бе избран за най-проспериращ млад играч за миналата година е отчетен и от авторитетния сайт за трансфери transfermark.de.

Само преди година цената на племенника на Анатоли Нанков бе 100 хил. евро След като Нестър Ел Маестро започна да го налага през този сезон, но като вътрешен халф, цената му скочи до 250 хил. евро. Настоящата му стойност обеча е почти двойно по-висока – 400 хил. евро Тя би нараснала още, ако той дебютира за националния отбор в мачовете с Черна гора и Косово.

През този сезон най-младият капитан в историята на ЦСКА има 10 мача в Първа лига, 2 за Купата на България, както и 5 участия в Лига Европа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ