Изумителен Левски спря дъха на феновете си! „Сините“ разплакаха шампиона с извънземен обрат в тайбрека (СНИМКИ)

Левски Лукойл нефтохимик волейбол мъже 26

Левски спечели с 3:2(25:22, 21:25, 27:25, 20:25, 15:13) дербито с Нефтохимик 2010, играно в столичната зала „Христо Ботев“. „Сините“ се представиха изключително силно на сервис в първите три гейма и това бе в основата на преднината им с 2:1. В четвъртия обаче атаката за момчетата на Владо Николов спря да работи, а и посрещането бе сериозно разклатено.

Бургазлии се възползваха от това и вкараха мача в тайбрек, в който поведоха 7:2. Левски намали изоставането си само на една точки при 10:11 след два сервиса на сина на Владо Николов Алекс. С тройна блокада „сините“ докараха нещата до 12:12, а това изнерви  Николай Желязков, който взе таймаут, за да успокои и себе си, и своите. Гордън Люцканов продължи серията от точки за Левски и изведе своите напред за 13:12, но след това Теодор Богданов сгреши от сервис. Макгивърн направи 14:13 и „сините“ получиха мачбол, който реализираха с тройна блокада срещу Николай Учиков!

СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ