След като бе подсигурен лицензът, Павел Колев обяви новата задача №1 пред Левски! За целта увеличават бюджета с 250%!

Общо събрание на Левски (4)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че след като лицензът за участие в евротурнирите бе подсигурен, новата основна задача  ще е развитие на ДЮШ.

„Към момента бюджетът на школата е 6-7% от този на клуба. За да очакваме развитие, каквото искаме, той трябва да стане поне 15%“, обяви Колев. Това означава, че средствата, влагани в талантите на „Герена“, ще скочат с 250%.

„За малко клубове е възможно да се самоиздържат – тези с голяма фенска маса, която да ги подкрепя по време на мачовете. Победите и трофеите помагат, разбира се. Колкото и дълго да продължи доминацията, винаги има кой да те свали от върха“, каза още шефът на „сините“, който акцентира и върху това, че предстои да бъдат взети конкретни решения за предстоящите плащания на задълженията, които Левски е натрупал – кои ще бъдат погасени наведнъж и за кои ще се преговаря да бъдат разсрочени.

„Искаме да изградим отношения на честност с нашите контрагенти и да превърнем Левски отново в желан партньор, да изчистим имиджа на клуба“, сподели още Колев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ